CHEF RENARD

Фирмен Профил

 

Chef Renard е създадена през 2019 година чрез присъствието и в България и Гърция.

Като единствен вносител на известните продукти Thermomix и Kobold на Германската компания Vorwerk,Chef Renard започва динамично в България и Гърция,предлагайки продуктите с висока технология и единствено качество на Българския пазар.

VORWERK, една световна компания с гигантски умения във сферата на технологията и директната продажба.Тя стартира през 1883 година в град Wuppertal – Германия като семеен бизнес.Днес Vorwerk управлява 27 компании в цял свят,които са активни в областта на технологията и в областта на козметиката и финансовите услуги.
Vorwerk със годишни продажби, които надхвърлят 3 милиарда Евро е позната по конкретно за известният Thermomix и напредналите прахосмукачки Kobold, продукти които се произвеждат единствено и само от фабриките и във Wuppertal – Германия и Cloyes-sur-Ie Loir във Франция.

VORWERK и Chef Renard започват сътрудничеството си в Гърция и България за да предложат тези два известни продукта на гръцкото и българско общество, но и също така да дадат възможностти зa кариера на хиляди професионалисти на свободна практика да се насладят на уникалните привилегии на Chef Renard, чрез динамична и иновативна система на директната продажба.