kobold-vb100

KOBOLD VB100

VB100 БЕЗЖИЧНА ПРАХОСМУКАЧКА

Нова технология на почистване

ИНОВАТИВНА СИСТЕМА, ЧРЕЗ КОЯТО СИ ОСВОБОЖДАВАШ СВОДОБНО ВРЕМЕ ЗА ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ НЕЩА

Поради факта, че е лека и тиха и има решение за всичко, можете едновременно да използвате моп и прахосмукачка и това не е всичко. Благодарение на широката си гама от приставки, системата почиства още килимите, твърдите подове и матраци старателно и ефективно. Също така е лесна за съхранение и изключително пъргава и гъвкава, което означава, че можете да почиствате дори и най-трудно достъпните кътчета.

icon
БАТЕРИЯ

icon
ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

icon
ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

icon
АЛЕРГИИ И ХИГИЕНА

Акценти

БАТЕРИЯ

Закупувайки втора батерия, можете да продължите да почиствате, дори ако първата батерия се изтощи. Следователно можете да се насладите на непрекъснато почистване, докато първата батерия се зарежда – спестявайки ви ценно време.
Висококачествената литиево-йонна батерия може да работи до 80 минути, в зависимост от нивото на всмукателна мощност и използваната приставка. Батерията се зарежда напълно за приблизително 3 часа, след което прахосмукачката е готова за употреба отново.

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Дните на търсене на контакт за включване на прахосмукачка и разочарованието, когато кабелът не е достатъчно дълъг отминаха. С тегло само 3,3 кг (включително електрическата четка EBB100) и винаги готова, когато имате нужда, безжичната прахосмукачка Kobold VB100 е изключително гъвкава и лесна за използване във всяка ситуация.
С електрическата четка Kobold EBB100 превключването от ламинат към паркет, плочки и мокет е безпроблемно. Промяната на скоростта на въртене на четката отнема няколко секунди с помощта на практичния крачен бутон. Универсалната четка на безжичната прахосмукачка Kobold VB100, заедно с трите различни настройки на мощността на всмукателната мощност, прави преходът между различни видове под възможен.
Ръчната 2 в 1 приставка на VB100 безжичната прахосмукачка е специално създадена да почиства кътчетата от дома, които са трудно достижими, включително тези над пода.
Трябва да смените филтърната торбичка, или батерията? Благодарение на капака на задната част на безжичната прахосмукачка Kobold VB100, и двете са леснодостъпни и могат да бъдат заменени с минимални усилия.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Стандартната настройка на безжичната прахосмукачка Kobold VB100 със средна мощност на засмукване и нормален режим на въртене на четката осигурява високоефективно почистване в повечето случаи. Има обаче моменти, когато се изисква по-голяма или по-малка мощност на засмукване – може да избирате между „Максимум“, „Средна“ или „Чувствителна“ мощност в зависимост от количеството замърсяване и прах. Когато е включена, безжичната прахосмукачка може лесно да бъде оставена навсякъде, като позволява ръцете ви да бъдат свободни, в случай, че се наложи да преместите нещо.
Литиево-йонната батерия осигурява до 80 минути време на работа, когато нивото на всмукателна мощност е настроено на „Чувствителен“ режим и електрическата четка EBB100 не е включена, или когато се използва приставката за почистване 2 в 1.
Тази пъргава, лека и безжична прахосмукачка се състои от електрическа четка Kobold EBB100, която осигурява експертно почистване на почти всеки килим, или твърд под. Нормалният режим е идеален за ежедневния прах, докато турбо режимът позволява да се събират още повече мръсотия и отломки.
Системата Kobold VB100 е оборудвана с филтърна торбичка Kobold FP100 Premium, която е сертифицирана като „Premium“ от TÜV Nord и гарантира, че 99,99% от алергичните частици се улавят по време на почистването.

АЛЕРГИИ И ХИГИЕНА

Акумулаторната прахосмукачка Kobold VB100 е снабдена с първокласни филтърни торбички, сертифицирани от TÜV-Nord, гарантиращи, че контактът с прахосмукачния прах се свежда до абсолютен минимум. С филтърната торба Kobold FP100 Premium можете да изхвърлите праха изключително лесно.
Страдащите от алергии знаят твърде добре колко трудно е да почистите стаите от прах. Благодарение на своята филтърна система и първокласни филтърни торбички, сертифицирани от TÜV-Nord, Kobold VB100 е идеален за страдащи от алергия, тъй като улавя фини прахови частици, които могат да причинят алергични реакции.

СПЕЦИАЛИСТ ВЪВ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ

Kobold VB100 е готов да покори почти всякакъв вид под, тапицерия, мебели, матраци, или текстил. Иновативните му приставки и аксесоари ви позволяват да почиствате старателно всички зони – както на закрито, така и на открито.

Технически данни

ТЕГЛО
VB100 ок. 2,1 кг; 3,3 кг вкл. EBB100
РАЗМЕРИ
VB100: 100 cm x 11 cm x 11 cm
EBB100: 25 cm x 31 cm x 7 cm
ФИЛТЪРНИ ТОРБИЧКИ
Идеален за страдащи от алергия, първокласни филтърни торбички, сертифицирани от TÜV-Nord, малки и леки, обем 0,8 л
ОСНОВА
Висококачествена, рециклируема термоформована пластмаса
„ВЕНТИЛАТОР
BLDC мотор без поддръжка, прибл. 85 000 оборота в минута
КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ
За нива на засмукване: меки 30 вата, средно 80 вата, макс. 230 вата
НАПРЕЖЕНИЕ НА ОСНОВНОТО ЗАХРАНВАНЕ
220 – 240 V AC, 50/60 Hz
МАКС. ОТРИЦАТЕЛНО НАЛЯГАНЕ
88 hPa
МАКС. ОБЕМЕН ПОТОК
21 l/s
НИВО НА МОЩНОСТ НА ЗВУКА ( С EBB100)
Килим: 78 dB (A) re 1pW
Твърди подове: 79 dB (A) re 1 pW
ОСНОВНО ЗАРЕЖДАНЕ
34 V 1.2 A Model S040…
BATTERY
VB-8s1p …
ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯТА
приблизително 3 часа
ЦИКЛИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯ/ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
80% след приблизително 520 пълни цикъла

Обхват на доставка

БЕЗЖИЧНАТА ПРАХОСМУКАЧКА KOBOLD VB100 ВКЛЮЧВА СЛЕДНИТЕ КОМПОНЕНТИ:
  • Акумулаторна прахосмукачка Kobold VB100 с батерия и премиум филтърна торба (вече инсталирана)
  • Kobold EBB100 ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА
  • Дюза 2 в 1 за почистване на надподовото пространство
  • Зарядно устройство за безжична прахосмукачка Kobold VB100
  • Инструкции за употреба
  • Kobold FP100 Премиум Филтърна Торба