kobold

KOBOLD VC100 РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА

Винаги готова благодарение на литиевата си батерия, тази лъскава и мощна ръчна прахосмукачка винаги ще ви бъде под ръка.

Вашите предимства

 • Атрактивен дизайн
  Модерният външен вид хармонично се вписва във всяка домашна среда. Ръчната прахосмукачка Kobold VC100 може да се съхранява изправена, хоризонтална или окачена.
 • Лесна за работа
  Идеалното разпределение на теглото, центрирано близо до дръжката, прави чистенето толкова лесно.
 • Оптимизирана всмукателна мощност
  Компактно и гъвкаво съхранение, както и едновременно зареждане, ръчната прахосмукачка Kobold VC100 е винаги готова за работа.
 • Лесна за презареждане
  Двата нива на засмукване на ръчната прахосмукачка Kobold VC100 улесняват премахването на по-големи трохи и натрупвания на мръсотия.
 • Мощна литиево-йонна батерия
  Надеждно, последователно изпълнение до 20 минути.

Детайли на продукта

ДВЕ МОЩНИ НИВА НА ПРАХОСМУЧЕНЕ. ОБОРУДВАНА ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД МРЪСОТИЯ.

Двете мощни нива и оптимизираната мощност на засмукване позволяват на ръчната прахосмукачка Kobold VC100 да почиства бързо и ефективно всички повърхности на надподовото пространство. А мини прахосмукачката също доказва своята значимост почти навсякъде във вашето домакинство. Където и да е необходимо бързо и ефективно могат да се отстранят леките замърсявания, трохи и прах.

ДВЕ МОЩНИ НИВА НА ПРАХОСМУЧЕНЕ. ОБОРУДВАНА ЗА ВСЯКАКЪВ ВИД МРЪСОТИЯ.

С тегло от само 650g, ръчната прахосмукачка Kobold VC100 е изключително лека. Заедно с изместването на центъра на тежестта към горната част на прахосмукачката, ниското тегло позволява изключително удобно боравене. Ергономичният дизайн на дръжката доказва, че Kobold VC100 пасва идеално на ръката ви.

ЛИТИЕВО-ЙОНОВА БАТЕРИЯ ЗА ТЕЖКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН ЖИВОТ И ПОСТОЯННА МОЩНОСТ НА ВСМУКВАНЕ

Литиево-йонните батерии на новия Kobold VC100 гарантират постоянно висока производителност по време на целия процес на почистване. VC100 може да работи при 2-ро ниво на засмукване до 13 минути. Когато е необходима по-ниска всмукателна мощност превключваме на първо ниво , процеса може да бъде удължен до 20 минути. LED дисплеят, който е перфектно интегриран в дизайна, непрекъснато ви информира за текущия заряд и състоянието на батерията.

МОДЕРЕН ЕЖЕДНЕВЕН ДИЗАЙН ХАРМОНИЧНА ИНТЕГРАЦИЯ В ДОМАШНАТА СРЕДА.

VC100 не само блести в работата си, но и изглежда страхотно: атрактивният дизайн на ръчната прахосмукачка хармонично се вписва с вашата домашна среда. Представен правилно, малкият Kobold дори се превръща в истински домашен аксесоар.

ПРАКТИЧНО СЪХРАНЕНИЕ В СТАНЦИЯТА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ. ЗАРЕЖДАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ СЪС СТИЛ.

Станцията за зареждане VC100 е наистина добра във всичко : освен съхранението и презареждането на ръчната прахосмукачка, тя също така гарантира, че можете перфектно и компактно да интегрирате VC100 във вашето домакинство. Може да се съхранява изправена, хоризонтална или затворена.

ПЕРФЕКТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА БЪРЗО ПОЧИСТВАНЕ ТУК И ТАМ

Независимо дали бързото отстраняване на зърната и перата около клетката за птици, или пясък от котешка тоалетна на пода: практичната ръчна прахосмукачка VC100, с изключителния си дизайн, е идеалното решение за вас.

Технически данни

ЗНАК ЗА БЕЗОПАСНОСТ СЕ маркировка
ОСНОВА Висококачествена, рециклируема, термоформована пластмаса
ВЕНТИЛАТОР Едностепенен радиален вентилатор
МОТОР DC двигател, без необходимост от обслуждане, с прибл. 23 000 оборота в минута
ВХОДНО НАПРЕЖЕНИЕ / ЗАРЯДНО 220-240 V AC 50/60 Hz
ИЗХОДНО НАПРЕЖЕНИЕ / ЗАРЯДНО 10,8 V DC
ВИД ЗАРЯДНО KSAS7R51080050HE
СИЛА НА ОЦЕНЯВАНЕ Прибл. 65 W
МАКСИМАЛНА ВЪЗДУШЕН ПОТОК Макс. 13 W
МАКСИМАЛЕН ОБЕМ НА РЕЗЕРВОАРА 15 л/с
ТЕГЛО 650 гр., без зарядната станция и зарядното устройство
НИВО НА ШУМ 75 dBA (измерено на бюро при условия на свободно пространство)
БАТЕРИЯ Литиево-йонна