KOBOLD VR300 VACUUM ROBOT

Повече живот. По-малко работа.

Предимства на Kobold VR300

СМАРТ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОЧИСТВАНЕТО
УДОБНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЯ

Акценти

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА MYKOBOLD SMART APP

Почиствайте дома си по всяко време и от всяко място: независимо дали сте на работа или в движение, можете да стартирате робота с едно докосване на вашия смартфон, което ви позволява да се съсредоточите върху нещата, които са наистина важни за вас.
Използвайте приложението MyKobold, за да планирате кога вашият Kobold VR300 да започне да почиства дома ви. В допълнение, VR300 ще ви информира кога е приключил с почистването, като изпрати известие до вашия мобилен телефон. Известието ще покаже обобщение на почистените зони и колко време е отнело на вашия VR300 робот да ги почисти.
По време на първоначалната операция роботът изследва дома по линия и съхранява резултатите в ” план на етажа”. Можете да запазите до три плана на етажи, което го прави идеален за домове с повече от един етаж. Kobold VR300 следва оптимален път всеки път, когато почиства, осигурявайки най-добри резултати при почистване.
Да предположим, че сте имали гости през уикенда и на определени места подът е много мръсен. С VR300 това не е проблем: просто използвайте настройката за почистване на определено място, за да се насочите към по-малки или средни площи (2 m x 2 m или 4 m x 4 m).
Някои области на дома може да са извън позволените граници за VR300. Използвайте удобното приложение, за да маркирате зони, които са забранени. Те ще бъдат изключени от плана за почистване, докато не решите да го промените.
Някои зони може да се нуждаят от повече почистване, отколкото други – например около масата за хранене след закуска. Можете да използвате приложението, за да създадете и изберете желаните зони и да изпратите Kobold VR300 там, за да започне почистването.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОЧИСТВАНЕТО

Благодарение на високата си всмукателна мощност, Kobold VR300 е убедителен на почти всеки тип килим, или твърд под. Той може да почисти целия дом, оставяйки ви свободното време да правите нещата, които ви харесват.
Благодарение на мощната си литиево-йонна батерия, роботът Kobold VR300 може да почиства до 60 минути с едно зареждане. В еко режим може да работи до 90 минути и да почисти площ до 120m². Когато батерията се изтощи, роботът-прахосмукачка автоматично се връща в базовото местоположение, зарежда се и се връща на предишната си позиция, за да възобнови почистването.
Този интелигентен робот е впечатляващ не само заради прецизната си навигация. Освен това осигурява отлични резултати. Високоефективният и издръжлив двигател генерира висока всмукателна мощност, а новата технология на четките позволява още по-оптимизирано събиране на праха. Основната четка, която се върти с 1800 оборота в минута, осигурява изключително дълбоко почистване

УДОБЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Всички основни функции – като еко режим, „всички стаи“, „почистване на определени места“ и връщане към станцията за зареждане – са леснодостъпни на контролния панел на робота-прахосмукачка.
Интелигентното приложение за вашия мобилен телефон е лесен начин за управление на Kobold VR300, като ви позволява да управлявате робота дистанционно от всяко място. Това ви дава пълна гъвкавост във вашето ежедневие.
Ако разполагате с много малко време, програмата „Всички стаи“ е подходяща за вас. При тази настройка роботът-прахосмукачка Kobold VR300 почиства стаите една след друга, без да изисква допълнително въвеждане. Когато батерията се изтощи, роботът-прахосмукачката автоматично се връща в базовото местоположение, зарежда се и се връща в предишното си място, за да възобнови почистването. Можете също така да създадете и запазите зони, които изискват по-редовно почистване – например около масата за хранене след закуска, насочвайки робота към тези зони.
Благодарение на LED дисплея на робота-прахосмукачка винаги знаете кога контейнерът за прах трябва да се изпразни, или кога е необходимо да презаредите батерията.

ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЯ

Роботът прахосмукачка навигира интелигентно и прецизно ред по ред, използвайки лазерен сензор за разстояние, базиран на технологията SLAM (едновременно локализиране и изготвянв на план)
Роботът – прахосмукачка Kobold VR300 се движи свободно и надеждно из дома ви. Той използва ултразвукови и инфрачервени сензори, които анализират обстановката и откриват потенциални препятствия. Те позволяват на роботът-прахосмукачка да маневрира около обекти като мебели, врати или стени почти без да ги докосва. Роботът също разпознава стълби, което означава, че може да си проправи път из дома, без риск да падне. Роботът-прахосмукачка Kobold VR300 може също така да открива твърди обекти с височина до 2 см, като мебелни крака, или килими с височина до 1,5 см, и е в състояние да се изкачи.
Д-формата на Kobold VR300 е идеално проектирана за всяко оформление. Kobold VR300 разполага със странична четка, гарантирайки, че всички ъгли и ръбове са почистени. Това означава, че няма риск роботът да пропусне прашинки или да остави мръсотия в ъглите.

Характеристики

ГОТОВ ДА СЕ СПРАВИ СЪС ВСЯКА РАБОТА: ВИСОКА ТЕХНОЛОГИЯ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ
Оборудван с усъвършенствана лазерна навигационна система и повече от дузина сензори, роботът-прахосмукачка Kobold VR300 може да маневрира почти при всяко препятствие:
 • Kobold VR300 се движи около дома по определен маршрут, използвайки SLAM технология (едновременна локализация и планиране).
 • Трите ултразвукови сензора дори са в състояние да открият прозрачни или силно отразяващи препятствия, преди роботът да ги достигне.
 • Ултразвуковите сензори са допълнени чрез контактни сензори, които гарантират, че Kobold VR300 осъществява най-малкия контакт с препятствия, преди да се доближи до тях.
 • Благодарение на инфрачервените сензори, роботът-прахосмукачката е в състояние да се движи покрай стените и да разпознава както капки, така и стълби.
 • Тъй като може да преодолее препятствия с височина до 2 см и да се изкачи над килими с височина до 1,5 см, той е в състояние да почисти цялата жилищна площ с лекота.

Технически данни

ТЕГЛО
5 кг (робот 4,2 кг, базова станция 0,8 кг)
РАЗМЕРИ (L X W X H):
34 cm x 34 cm x 9 cm
КАПАЦИТЕТ НА КОШЧЕТО ЗА ПРАХ:
0.53 Liter
ВРЕМЕТРАЕНЕ НА БАТЕРИЯТА
Нормален режим: До 60 минути Еко режим: До 90 минути
ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА БАТЕРИЯТА
3-5 часа, в зависимост от условията на зареждане

Обхват на доставка

РОБОТЪТ- ПРАХОСМУКАЧКА ВКЛЮЧВА СЛЕДНИТЕ КОМПОНЕНТИ
 • Роботът – прахосмукачка Kobold VR300 с основна четка
 • Kobold VR300 Базова станция за зареждане
 • Kobold VR300 Захранващ кабел
 • Kobold VR300 Странична Четка
 • Kobold VR300 Кошче
 • Kobold VR300 Филтър

Downloads