kobold

KOBOLD

Обхватът на Kobold комбинира над 90-годишен опит в изобретяването на прахосмукачки с ергономичен и елегантен дизайн. Всеки Kobold е гъвкав, лесно управляем и изключително ефективен. Независимо от начина ви на живот, Вие сами решавате колко време да отделяте за домакинствотo ,без да е необходимо да жертвате блестящия резулат накрая.

kobold
VB100 БЕЗЖИЧНА
Прахосмукачка
Стилна, комфортна и мощна, VB100 системата за почистване е необходимост за бързото ежедневно почистване за всеки зает и модерен дом.
kobold
VR300 Робот
Прахосмукачка
Мощен, интелигентен и лесен за използване, Kobold VR300 роботът почиства вместо теб, спестявайки ти време да правиш нещата, които обичаш.
kobold
VC100 РЪЧНА
Прахосмукачка
“Комфортна и лека, гъвкава и винаги готова, а също и мощна система за почистване, благодарение на литиевите батерии.
Тя е перфектен помощник за малките пакости в ежедневието ни.”
kobold
VG100
Уред за почистване на прозорци
“Компактен и лек, Kobold VG100, е уред за почистване на прозорци. Почиства мръсотията и изсмуква водата само с едно движение.”
kobold
Оптимизираме производителността
с Kobold аксесоарите
Аксесоари, допълнения и разширения: За да извлечето най-доброто от продуктите на Kobold, предлагаме разнообразие от уреди и аксесоари. От сертифицирани TUV- филтърни торбички до най-високите хигиенични изисквания, гъвкави четки и приставки, специално изработена течност за почистване и комплекти за грижа – само в Kobold може да намерите всичко това.